Aromatherapeutische massage

Waarom is een massage gezond? Je wordt minder snel ziek, stress vloeit weg, je slaapt beter, je zit beter in je vel, spieren worden soepel en je bloedsomloop wordt geactiveerd door massage. 
Bij een aromatherapeutische massage wordt meestal gedacht aan een lekkere ontspannende massage waarbij een bepaalde geur gebruikt wordt om een bepaald effect te krijgen. Dat is ook zo, maar er is meer……

Zo hebben essentiële oliën niet alleen werking op de psyche, maar ook op de huid. Ze kunnen zelfs door de huid in de bloedbaan terecht komen waardoor er therapeutische effecten kunnen ontstaan zoals ontkramping, ontspanning en afvalstoffenverwijdering .  

​Om een speciaal op jouw afgestemde olie te kunnen maken, vindt er voor de behandeling een korte intake plaats, zodat je gemasseerd wordt met de olie die het beste bij je past. Tijdens deze korte intake zit je met je voeten in een voetenbad. Deze massage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.

Ook wanneer je jezelf een extraatje gunt en gewoon even lekker wilt ontspannen is een Aromatherapeutische massage erg rustgevend. Vooral in drukke tijden.